dimarts, 28 d’agost del 2007

Sensacions

Dissabte passat em va arribar el paquet que vam enviar des de Jerusalem, em va fer tanta il.lusió... Tot el contingut va arribar en perfecte estat, fins i tot els plànols! No podia parar de mirar i mirar les coses que hi havien a dintre!
Avui però, és un dia molt trist per mi. He rebut un correu de Miriam, la voluntària sueca que encara està a Jenin, m'ha explicat que abans d'ahir a la nit, l'exèrcit israelià en una incursió a la ciutat de Jenin va matar dos persones que pertanyien a la brigada d'Al-qsa, i en va ferir a d'altres. Sabeu, és cert que morir en una incursió israeliana és qüestió d'atzar, estar en el lloc inadequat en el moment inoportú.
Us imagineu, que l'Estat espanyol fes incursions al País Basc per enxampar etarres i morís població civil? no és inconcebible una actuació així en un país democràtic? Doncs això passa continuament a territori ocupat.
Me sento tan trista i em sap tan greu no poder fer res per canviar tot axiò.
És com si un trosset meu s'hagués quedat per sempre a Palestina... i com si un trosset de Palestina s'hagués inscrustat en el meu cor...

1 comentari:

santiherreros ha dit...

...bon viatge blog?

No,creiem que la patricia ens continuaara narran i narran, una gran experiència...