dimecres, 8 d’agost del 2007

Despres al tornar al centre, Youssef ens ha explicat un poster que hi tenen en que hi surt un nen, Ahmed, i on hi diu Why the children palestian are killed?, ens ha explicat que a aquest nen li van disparar amb bales de goma, i el van ferir en la cara i en el pit. El van traslladar amb ambulancia pero al xec-point no van deixar passar al pare a Jaifa i els van tenir esperant mitja hora. Quan el pare va aconseguir l'autoritzacio per entrar a Jaifa, havien traslladat el nen a un altre zona atesa la gravetat de la situacio, al final el nen va morir. El pare, Ismael, va donar tots els organs del fill, 6 en total, 4 van ser per nens jueus i 2 per nens arabs. En una entrevista que van fer a un dels pares jueus per la televisio, li van preguntar que li diria al pare del nen palesti, i ell va respondre que els pares d'aquest li havien d'estar agrait a ell perque els organs del seu fill no s'havien fet malbe.
Aixo explica una mica l'actitud que tenen "alguns" jueus respecte dels palestins. Es que ells son el poble triat per Deu...

Aquesta tarda vespre, quan semblava que tot estava tranquil, quan Maria Jose i jo hem tornat de fer compres necessaries, ens han avisat que aquest mati, quan nosaltres estavem divertint-nos en el camp d'estiu, l'exercit jueu ha fet una incursio al camp de refugiats que esta a l'altre canto de la vall. I ara per la tarda hi ha hagut intercanvis de disparos entre la policia palestina i els milicians. Al cap d'una estona tot ha tornat a la normalitat, i igual que ahir s'han succeit els focs d'artifici, avui no sabem que celebren.